top of page

Wij plaatsen uw aluminium raam in Boechout

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Vervang uw huidige raam door een aluminium raam door ons onderhoudsbedrijf uit Boechout. Boechoutse Dakwerken vervangt en plaatst aluminium ramen en zorgt dat u altijd een aluminium raam op maat krijgt. Aan een aluminium raam zitten namelijk meerdere voordelen die heel efficiënt zijn als het gaat om het verduurzamen van uw woning in Boechout.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

glazen balustrade in aanbouw
Glazen balustrade

Het voordeel van een aluminium raam voor uw woning in Boechout

Als u ervoor kiest om uw woning te verduurzamen, dan is het vervangen van uw huidige ramen een van de opties. Veel mensen kiezen voor een kunststof raam, terwijl een aluminium raam dat op maat gemaakt is net zo goed is. Een aluminium raam, dat wij plaatsen als bedrijf uit Boechout, bevat namelijk verschillende belangrijke aspecten als het gaat om isolatie. Zo beschikt het over:

  • Het buitenhouden van water

  • Een geluidswerende functie

  • Een goed isolerende functie

Door het slanke maar sterke profiel gaat een aluminium raam jaren mee en is het ideaal voor uw woning in Boechout. Natuurlijk zijn deze ook te combineren met pvc-deuren die wij monteren. Daarnaast kunnen wij ook dakisolatie voor u plaatsen, waardoor u optimaal uw huis isoleert. Wij maken uw aluminium raam op maat, zodat dit perfect past. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe ramen die tijdens de verbouwing van uw huis geplaatst moeten worden.

Vraag een offerte op voor een aluminium raam op maat

Voordat wij een aluminium raam op maat komen plaatsen, spreken wij eerst graag alles met u door. Zo zullen wij een keer bij u langskomen, voordat wij bijvoorbeeld een draairaam komen plaatsen. Wij meten alles in en noteren dit in een offerte die wij voor u opstellen. In deze offerte komen alle dakwerken te staan die wij voor u uitvoeren. Voor het aanvragen van een offerte voor het plaatsen van vaste ramen, kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar +32 (0)493 440 114 of stuur een e-mail naar info@boechoutsedakwerken.be.

bottom of page