top of page

Een balustrade kopen

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Niet iedere dag gaat u op pad om een balustrade te kopen in Boechout. Hierdoor is het van groot belang dat u zich voor het kopen van een glazen balustrade goed laat informeren naar wat er allemaal bij komt kijken. Het bouwen of verbouwen van een woning is al stressvol genoeg, daarom voorkomen wij graag ongemakken door u van tevoren goed te informeren.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

20170208_105855.jpg
Glazen balustrade

Dit moet u weten voordat u een balustrade gaat kopen

Een glazen balustrade laten plaatsen moet goed uitgevoerd worden. Boechoutse Dakwerken helpt u bij het monteren van de glazen balustrade die u wilt laten plaatsen. Glazen balustrades, die u bij ons kunt kopen, zijn gemaakt van veiligheidsglas. Daarnaast worden de balustrades bedekt met een folie, waardoor deze intact blijft wanneer er iets tegenaan komt of als u bijvoorbeeld tegen de balustrade valt. Juist om dit soort veiligheidsredenen is het van belang om u goed te laten informeren voordat u een glazen balustrade gaat kopen. Glazen balustrades kunt u laten plaatsen bij een trap, op het dakterras of balkon. De balustrade is op verschillende manieren te monteren, waardoor er altijd een mogelijkheid is om deze mooi af te werken.

Zo gaan wij te werk bij het plaatsen van een balustrade

Zoals al gezegd kunnen wij, als bedrijf uit Boechout, op verschillende manieren uw glazen balustrade plaatsen. Zodra u een glazen balustrade bij ons koopt, zullen wij meteen noteren welk type montage u wilt. Zo is het onder andere mogelijk om een glazen balustrade te laten plaatsen door montage aan de vloer, door middel van glasklemmen of met glasadapters. Ongeacht welke montage u kiest, uw glazen balustrade, die u bij ons kunt kopen, is gegarandeerd veilig en snel gemonteerd. Daarnaast kunnen wij ook balustrades op maat leveren, waardoor u altijd een passende glazen balustrade koopt. Wij komen graag een keer bij u langs om te bekijken welke manier het beste is om de glazen balustrade bij u in huis te laten plaatsen. Zo staat niemand voor verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent. Naast het monteren van balustrades voeren wij nog andere werkzaamheden uit, zoals:

Koop uw glazen balustrade bij ons

Wilt u uw balustrade voor in uw woning bij ons kopen? Wij plaatsen graag een balustrade bij u thuis. Aan de hand van een eerste bezoek zullen wij een offerte voor u opmaken, waarin alles vermeld staat wat u moet weten. Tijdens een tweede afspraak komen wij de glazen balustrades, die u wilt laten plaatsen, bij u thuis monteren. Wilt u meer weten over het kopen van balustrades of hoe glazen balustrades precies in elkaar zitten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken via info@boechoutsedakwerken.be of door te bellen naar +32 (0)493 440 114.

bottom of page