top of page

Een balustrade op maat voor uw woning

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Bent u op zoek naar een balustrade op maat voor in uw woning? Wij kunnen dit voor u realiseren. Als onderhoudsbedrijf is Boechoutse Dakwerken er om u te helpen bij het bouwen of renoveren van uw woning. Wij zijn een familiebedrijf uit Boechout, opgezet door twee broers met een passie voor vakkundig en kwalitatief goed werk. Wij weten als geen ander hoe onduidelijk dingen kunnen zijn tijdens het bouwen of verbouwen van uw woning en bieden daarom graag duidelijkheid aan onze klanten.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

glazen balustrade in aanbouw
Glazen balustrade

Wij maken uw balustrade op maat

Wij kunnen een balustrade op maat voor u realiseren. Het maakt niet uit of dit in uw woning is of op het dakterras. Wij creëren de balustrade van uw dromen. Zo kunnen wij onder andere glazen balustrades maken die het trapgat afschermen, zonder daarbij het daglicht in de gang te verminderen. Dit geeft weer een open gevoel aan de ruimte. Alle op maat gemaakte balustrades worden gemaakt van veiligheidsglas en een beveiligingsfolie. Hierdoor is de kans erg klein dat de balustrade barst wanneer er iets tegenaan komt. Daarnaast geeft het ook meer bescherming, mocht u vallen. Dit geldt ook voor de balustrades die op een balkon of dakterras geplaatst worden. Maak uw dakterras of balkon af door een balustrade, die op maat gemaakt is, te combineren met een dakrenovatie. Tijdens de renovatie kunnen wij een vast raam plaatsen, waardoor u een dakraam kunt realiseren. Dit creëert extra daglicht in uw woning.

Neem contact met ons op

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd hoe wij een balustrade op maat voor u kunnen realiseren in Boechout? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. We houden van duidelijkheid en willen u dit ook graag geven. Wij voeren namelijk veel meer uit dan alleen dakwerken in de omgeving van Boechout. Bij vragen over onze diensten of ons bedrijf, kunt u ons bereiken op +32 (0)493 440 114 of stuur een e-mail naar info@boechoutsedakwerken.be.

bottom of page