top of page

Dakisolatie plaatsen verduurzaamt uw woning

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Door dakisolatie te plaatsen draagt u bij aan het verduurzamen van uw woning. Boechoutse Dakwerken uit Boechout helpt u graag bij het aanbrengen van dakisolatie. Wij zijn een onderhoudsbedrijf, opgezet door twee broers, dat verschillende diensten uitvoert in de bouw en renovatie van woningen. Wij geven graag duidelijkheid aan onze klanten, aangezien het gehele proces van het bouwen of verbouwen van een woning soms al lastig genoeg is.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

20160518_123403.jpg
IMG_20150227_175848.jpg

De voordelen van dakisolatie plaatsen

Het aanbrengen van dakisolatie heeft meerdere voordelen en is onderdeel van de verschillende vormen van dakwerken die wij uitvoeren in Boechout. Het verduurzaamt niet alleen uw woning, maar het helpt ook bij het reguleren van de temperatuur in de woning. In de winter houdt u makkelijker de warmte binnen en in de zomer juist buiten. Het aanbrengen van dakisolatie is ideaal te combineren met gevelwerken, die ook bijdragen aan de isolatie van uw woning. Daarnaast creëert u met het plaatsen van dakisolatie ook meer ruimte. Uw zolder kan nu als extra slaapkamer of studeerkamer dienen. Als laatste verhoogt u met het aanbrengen van dakisolatie uw E-peil. Een E-peil bepaald welk energielabel er aan uw huis gekoppeld wordt. Als u ooit uw woning wilt verkopen, dan is een hoog E-peil op uw woning in uw voordeel, aangezien dit de waarde van uw woning verhoogt. Er zijn dus genoeg redenen om dakisolatie door ons te laten plaatsen. Vaak duurt het dakisolatie aanbrengen enkele dagen, waardoor u binnen korte tijd al kunt genieten van de voordelen die dakisolatie met zich meebrengt. Eventueel kunt u zelf uw dak laten renoveren, waardoor het plaatsen van een dakraam ook mogelijk is. Zeker als u kiest voor een dakkapel, dan kunt u er bijvoorbeeld een pvc-raam in laten plaatsen. Dit draagt weer bij aan een goede ventilatie van uw woning.

Neem contact met ons op

Schakel ons in om uw dakisolatie aan te brengen

Wilt u meer informatie over het plaatsen van dakisolatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en duidelijkheid over hoe wij dakisolatie aanbrengen. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@boechoutsedakwerken.be of te bellen naar +32 (0)493 440 114. Wij staan u graag te woord.

bottom of page