top of page

Dakrenovaties uitvoeren in Boechout

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Dakrenovaties laten uitvoeren is van groot belang voor het onderhoud van uw woning in Boechout. Dakrenovaties zijn niet gemakkelijk, waardoor het essentieel is dat u deze door een goed bedrijf laat uitvoeren. Boechoutse Dakwerken beschikt over de juiste kennis en ervaring om u te helpen door de dakrenovaties uit te voeren in Boechout en omgeving.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

20160518_123403.jpg
20160701_142729_edited.jpg

Wat doen wij als wij dakrenovaties uitvoeren in Boechout en omgeving?

Zodra wij dakrenovaties uitvoeren aan huizen in de regio van Boechout, verwijderen wij het complete dak tot aan de constructie. Dit is nodig om goed te bepalen waar het eventuele probleem zat. Zeker bij lekkage is dit van groot belang. Door het vocht kan er houtrot zijn ontstaan in de constructie. Als wij hier dan het nieuwe dak op plaatsen, lost dit mogelijk de lekkage niet op. Tevens is het dak daar minder sterk. Voordat wij starten met het uitvoeren van dakrenovaties aan uw woning, zullen wij u goed informeren over wat er gaat gebeuren. Uit ervaring is gebleken dat het verbouwen van een woning vaak veel onduidelijkheden met zich meebrengt. Wij willen er graag voor zorgen dat u weet wat wij doen en vooral waarom wij het doen. Op het moment dat wij dakrenovaties uitvoeren, zullen wij direct dakisolatie plaatsen. Dit bevordert de algehele temperatuur in de woning doorheen het hele jaar. U kunt ons tevens inschakelen voor totale aanneming aan uw woning.

Neem contact met ons op

Laat u informeren naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen als het om dakrenovaties gaat? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden binnen onze diensten aan dakwerken in Boechout. Zo kunnen wij tijdens de werkzaamheden aan uw dak direct een aluminium raam plaatsen dat voor meer natuurlijk licht in de woning zorgt. Voor meer informatie of bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +32 (0)493 440 114 of een e-mail te sturen naar info@boechoutsedakwerken.be. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en onze werkzaamheden.

bottom of page