top of page

Een draairaam plaatsen bij uw woning

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Een draairaam plaatsen is dagelijkse kost voor ons onderhoudsbedrijf uit Boechout. Boechoutse Dakwerken is een onderhoudsbedrijf opgestart door twee boers. Onze passie gaat uit naar het leveren van kwalitatief werk. Wij geven duidelijkheid aan onze klanten, waardoor het proces van de bouw of de verbouwing van een woning soepeler verloopt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

473aa3d2-2fe8-497f-b9a7-80de8ed9dfe7.jpg
groen dak.webp

Een draairaam is in verschillende stijlen te plaatsen

Draairamen zijn er in verschillende stijlen. Zo kunnen wij een houten raam bestellen, met de functie van een draairaam en die voor u plaatsen. Echter is het ook mogelijk om een ander soort materiaal te kiezen, dat mogelijk beter bij uw huis past. Wij bespreken graag uw opties door een afspraak met u te maken. Tijdens deze afspraak bespreken wij met u welke mogelijkheden er zijn en zullen wij direct ook de juiste maten noteren voor in uw offerte. Als uw bestelling gereed is, maken wij opnieuw een afspraak. Echter is deze dan voor het plaatsen van het bestelde draairaam. Deze kunnen wij altijd gelijktijdig plaatsen met bijvoorbeeld een balustrade op maat. Daarnaast bent u van iedere stap in het proces op de hoogte en geeft dit meer duidelijkheid over de situatie. Naast een draairaam plaatsen kunt u ons ook inschakelen voor een van onze andere dakwerken die wij uitvoeren in Boechout.

Informeer naar uw opties

Wilt u meer informatie over hoe wij een draairaam plaatsen of een van onze algemene dakwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar door te bellen naar +32 (0)493 440 114 of stuur een e-mail naar info@boechoutsedakwerken.be. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste ramen.

bottom of page