top of page

GEVELWERKEN

Ons meest recente werk

20160509_184130.jpg

KREPI

Voor dit specifieke project moesten wij zekere procedures en voorschriften naleven zodat ons werk aan de strikte industrienormen voldeed. Tijdig en succesvol voltooid en ook nog binnen budget, is het een geweldig voorbeeld van het leveren van onze belofte van kwaliteitsproducten, terwijl we absolute klanttevredenheid garanderen. Wil je meer te weten komen over gelijksoortige projecten? Neem vandaag nog contact op.

HOUT

Tijdens dit project hebben we er streng op toegezien dat gebruik werd gemaakt van duurzame materialen. We werkten samen met de klant om diens verwachting realistisch te houden en om de gewenste soort dienst te leveren. Bij Boechoutse Dakwerken is het ons doel om de visie van onze klant tot leven te brengen terwijl we tijdens iedere stap van het proces met ze samenwerken.

IMG_20150612_194752.jpg
gevel%20leien_edited.jpg

LEIEN

Als je op zoek bent naar een bevoegde aannemer om een complex project te beheren, kun je dit project als het bewijs zien van onze vaardigheden. We zijn erin geslaagd uitstekende resultaten te leveren volgens het schema en ruim binnen budget. We werken nauw samen met de klanten om hun wensen en voorkeuren goed te begrijpen en de succesvolle uitkomst spreekt dan voor zich.

bottom of page