top of page

Een duurzaam houten raam bestellen

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Door een houten raam te bestellen kiest u voor een materiaal dat van nature al een isolerende werking heeft. Daarnaast houdt het niet alleen de kou buiten, het geeft ook nog eens een warme uitstraling. Een houten raam dat u tegenwoordig kunt bestellen is van een hoge kwaliteit. Hierdoor is het laag in onderhoud en kunt u optimaal genieten van prachtige ramen.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

IMG_20150612_194752.jpg
IMG_20151015_183245_edited.jpg

Een houten raam bestellen en laten monteren

Het houten raam dat u bij ons kunt bestellen, kunnen wij ook voor u komen monteren. Boechoutse Dakwerken is een onderhoudsbedrijf voor dakwerken in Boechout en omgeving. Hierdoor hebben wij veel ervaring en kennis over het plaatsen van ramen. Iedere dag voeren wij wel algemene dakwerken uit, waardoor wij het ideale bedrijf zijn voor u. Wist u toevallig dat het houten raam, dat u bij ons kunt bestellen, zo’n 25 tot 30 jaar meegaat? Zo is het raam een duurzame aankoop, waarvan u nog flink wat jaren veel plezier van zult hebben. Naast het bestellen van een houten raam kunt u ons inschakelen voor vele andere werkzaamheden, zoals het plaatsen van dakisolatie.

Plaats vandaag nog uw order

Wij helpen u bij het vinden van het perfecte houten raam dat u wilt bestellen bij ons bedrijf in Boechout. Wij komen graag een keer bij u langs, zodat u kennis kunt maken met ons. Wij zullen dan ook alles goed met u doorspreken en de maten inmeten. Op deze manier voorkomen wij onnodige miscommunicaties. Zo kunt u niet ineens een balustrade aankopen in plaats van een raam. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons vrijblijvend contacteren door een e-mail te sturen naar info@boechoutsedakwerken.be of te bellen naar +32 (0)493 440 114.

bottom of page