top of page

Een houten raam plaatsen

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Wij komen graag uw houten raam plaatsen. Boechoutse Dakwerken is een onderhoudsbedrijf opgezet door twee broers, met een passie voor vakkundig en kwalitatief werk. Ons bedrijf is gelokaliseerd in Boechout, waar wij al veel mensen hebben geholpen bij het bouwen en verbouwen van hun woning.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

IMG_20150612_194752.jpg
IMG_20151015_183245.jpg

De voordelen van een houten raam laten plaatsen

Door een houten raam te laten plaatsen, draagt het bij aan een natuurlijke vorm van isolatie. Hout wordt al jaren gebruikt voor kozijnen en heeft in de jaren flinke stappen gemaakt als het gaat om kwaliteit. Tegenwoordig kunt u een houten raam laten plaatsen dat gemiddeld 25 tot 30 jaar meegaat. Tijdens deze periode is het onderhoud aan de ramen minimaal, waardoor u optimaal kunt genieten van uw uitzicht in uw warme woning. Naast het plaatsen van houten ramen zijn wij ook in te schakelen voor andere dakwerken in Boechout, zoals voor:

Maak uw afspraak met ons

Wilt u graag dat wij een houten raam komen plaatsen in Boechout? Neem dan contact met ons op en plan uw afspraak met ons in. Wij zullen een keer bij u langskomen om alles te bespreken en uw wensen plus de afmetingen in een offerte te noteren. Eenmaal akkoord met de offerte zullen wij een vervolgafspraak inplannen voor het plaatsen van de ramen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar +32 (0)493 440 114 of stuur een e-mail naar info@boechoutsedakwerken.be.

bottom of page