top of page

Een pvc-raam laten plaatsen

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Wilt u een pvc-raam laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Boechoutse Dakwerken regelt al jaren dat elk pvc-raam op de juiste manier geplaatst wordt in Boechout. Ons bedrijf wordt gerund door twee broers. Wij houden van kwalitatief goed werk en duidelijke communicatie met onze klanten.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

20220725_142321.jpg
20160509_184130.jpg

Een pvc-raam naar uw smaak laten plaatsen

Tegenwoordig zijn pvc-ramen in verschillende stijlen te verkrijgen. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om een pvc-raam te plaatsen met een industriële look, een houten look of een standaard look. Het is maar net welk type pvc-raam past bij uw woning in Boechout en of dit een vast raam is of niet. Er zitten ook voordelen aan pvc-ramen. Zo is het een goede optie voor isolatie, gemakkelijk te onderhouden en heeft het een lange levensduur. Een pvc-raam, dat u bij ons in Boechout kunt bestellen, gaat al snel zo’n 50 jaar mee. Wij vertellen u graag meer over wat wij weten als het gaat om het vervangen van ramen. Wilt u gebruikmaken van meer van onze diensten? Mogelijk kunnen wij u ook helpen bij:

Vraag een persoonlijke offerte aan

Wilt u weten welke pvc-ramen u kunt kiezen bij ons in Boechout? Neem dan vooral contact met ons op. Wij vertellen u graag welke opties u heeft en wanneer wij een pvc-raam bij u kunnen plaatsen. U kunt contact met ons bedrijf opnemen door te bellen naar +32 (0)493 440 114 of stuur een e-mail naar info@boechoutsedakwerken.be.

bottom of page