top of page

Een raam op maat kopen

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een raam op maat kunt kopen? Dan is Boechoutse Dakwerken het bedrijf voor u. Als onderhoudsbedrijf uit Boechout leveren wij verschillende type dakwerken. Wij staan in voor goed, vakkundig werk en houden van duidelijke afspraken met onze klanten.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

20220503_161812.jpg
20160509_184130.jpg

Bij ons kunt u meer dan een raam op maat kopen

Niet alleen kunt u bij ons een raam op maakt kopen, wij zijn ook voor dakwerken in te huren. Zo kunnen wij naast het plaatsen van een raam op maat, dat u bij ons kunt kopen, ook nog eens bijdragen bij het renoveren van uw dak. Ons bedrijf uit Boechout is ontstaan door twee broers met een passie voor vakkundig werk. Wij willen ervoor zorgen dat u met een gerust hart een bedrijf inschakelt dat de gewenste handelingen uitvoert. Het bouwen of verbouwen van een woning is vaak erg stressvol en soms onduidelijk. Juist om die reden zijn wij er voor u. Zo bespreken wij alles wat u moet weten voordat u een raam op maat bij ons koopt. Daarnaast ontvangt u van ons ook een offerte waarin alles nogmaals vermeld staat, bijvoorbeeld dat wij een pvc-raam komen plaatsen. Op deze manier weet u altijd wat u kunt verwachten als u een raam op maat koopt.

Vraag meer informatie bij ons op

Wilt u een raam op maat kopen, maar weet u niet zo goed wat u moet doorgeven? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door te zorgen dat u het juiste raam bij ons besteld. Het maakt hierin niet uit of dit een draairaam is of een ander type raam. Wij kunnen u informeren over de diverse diensten die ons bedrijf uitvoert, zoals het plaatsen van glazen balustrades. U kunt ons bereiken voor vragen door een e-mail te sturen naar info@boechoutsedakwerken.be of door te bellen naar +32 (0)493 440 114.

bottom of page