top of page

Een valraam laten plaatsen

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Wij kunnen uw valraam plaatsen. Een valraam wordt ook wel een kiepraam of kantelraam genoemd. Het raam “valt” als het ware naar binnen toe, waardoor het in een V-vorm blijft staan. Dat is ideaal op het moment dat u uw raam maar op een kleine afstand wilt openen. Boechoutse Dakwerken is een onderhoudsbedrijf dat al jaren valramen plaatst. Ons bedrijf zit in Boechout en is opgezet door twee broers. Wij hebben een passie voor kwalitatief goed werk en houden graag duidelijk contact met onze klanten.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

84-image_2.jpg
IMG_20151015_183245.jpg

De voordelen van een valraam plaatsen

Naast het feit dat het voor ventilatie zorgt, heeft het plaatsen van een valraam nog meer voordelen. Tegenwoordig kunt u een valraam laten plaatsen in verschillende materialen, zoals in een houten raam. Zo heeft u altijd de keuze om een materiaal te kiezen dat bij uw woning past. Daarnaast is het lastiger om het raam te forceren, wat weer goed is voor uw eigen veiligheid. Ook is een valraam erg handig in gebruik en kost het weinig moeite om het raam te openen en te sluiten. Als laatste draagt een valraam bij aan het isoleren van uw woning. Dat is dus ideaal als u ook dakisolatie laat plaatsen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden van valramen binnen ons assortiment. Tevens kunt u ons ook inhuren voor:

Geef uw bestelling door aan ons

Wilt u graag een valraam laten plaatsen in de omgeving van Boechout? Geef dan uw bestelling aan ons door. Wij zullen ervoor zorgen dat de juiste hoeveelheid aan valramen besteld worden. Voor vragen over het plaatsen van een valraam, kunt u ons contacteren door een e-mail te sturen naar info@boechoutsedakwerken.be of door te bellen naar +32 (0)493 440 114.

bottom of page