top of page

Een nieuw vast raam plaatsen

✓ Divers onderhoudsbedrijf

✓ Opgericht door broers

✓ Voor bouw en verbouw

Heeft u een nieuw vast raam gekocht en wilt u deze laten plaatsen? Boechoutse Dakwerken kan dit voor u regelen. Wij zijn een onderhoudsbedrijf uit Boechout dat is opgericht door twee broers. In het verleden hebben wij al veel samengewerkt en hieruit is ons eigen bedrijf gekomen. Wij helpen u graag bij het bouwen of verbouwen van uw woning.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen voor u?

groen dak.webp
IMG_20150612_194752.jpg

Creëer mogelijkheden door een vast raam te plaatsen

Een vast raam plaatsen is onderdeel van de dakwerken die wij uitvoeren in Boechout. Wij bouwen, monteren en leveren verschillende onderdelen die uw woning afmaken. Denk hierbij aan dakrenovaties, maar dus ook het plaatsen van vaste ramen. Het voordeel van een vast raam is dat het een bron van natuurlijk licht creëert. Zo is een vast raam als dakraam ideaal om de ruimte lichter en ruimtelijker te maken. Hierdoor kan uw zolder, die eerst diende als opslagplek, omgebouwd worden tot een extra slaapkamer of studeerkamer. Dit levert meer ruimte op. Maak uw zolder of gang al met door een mooie balustrade te kopen, waardoor de ruimte ineens een heel ander gevoel geeft.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wij helpen u graag door een vast raam te plaatsen. Wilt u meer weten over ons bedrijf en welke werkzaamheden wij allemaal uitvoeren, zoals de totale aanneming van een verbouwing? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op +32 (0)493 440 114 of door een e-mail te sturen naar info@boechoutsedakwerken.be.

bottom of page