top of page

Ramen en deuren op maat

Buildings Close Together

Aluminium ramen van AluK

Aluminium heeft de laatste jaren een stevige metamorfose ondergaan. Waar vroeger de isolatie van aluminium ramen al wel eens te wensen overliet, is dit al lang niet meer het geval. Zeker bij de aluminium ramen van AluK krijgen koudebruggen geen kans. Je hebt dus geen warmteverlies en condensatie.

Heel wat architecten en ontwerpers maken dan ook gebruik van aluminium ramen en zeker AluK en submerken als Triton, Venta en Themis liggen in de bovenste schuif. Aluminium heeft een strakke uitstraling en heel wat mensen zijn daar fan van. Bovendien zijn ramen van AluK veelzijdig, sterk en duurzaam. 

PVC ramen van Schüco & Kömmerling

PVC ramen van Duitse topmerken: Kömmerling & Schüco

Ben je op zoek naar kwalitatieve ramen en deuren uit pvc of kunststof dan zit je goed bij ons. Met toonaangevende merken als Kömmerling en Schüco kies je voor topkwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs. Deze prijs kan je overigens online berekenen. Zo ken je onmiddellijk de prijs van je pvc of kunststof ramen en bestel je ze online. Pvc ramen hebben immers heel wat voordelen ten opzichte van andere materialen.

Large Modern House with Pool
Large Modern House with Pool

Houten ramen van Emac

Houten ramen van Belgische makelij: Emac

Voor onze ramen kozen we heel bewust voor EMAC, al meer dan 25 jaar één van de onbetwiste marktleiders in België. Emac fabriceert ramen en deuren die voldoen aan de meest hoogtechnologische standaarden. Ze zijn dan ook geschikt voor gewone, lage energie én passiefwoningen. Emac is een garantie op kwaliteit, duurzaamheid en een topafwerking. 

bottom of page